Ga naar de inhoud

praten over de impact van gedrag en een positieve mindset maakt mij razend enthousiast.

Het is mijn passie om mensen te helpen met het creëren van hun droomleven. Gelukkig met zichzelf zijn en hun leven invullen met dingen die hen blij maakt. Het leven waar ze altijd al stiekem op hoopte, maar misschien niet hardop durfde uit te spreken.

Dit: door aan de slag te gaan met het bouwen van een ijzersterke mindset, gedragsverandering en focus op dromen.
De transformaties die ik klanten van dichtbij zie doormaken, daar krijg ik vaak de rillingen van.

Na jarenlang gewerkt te hebben in loondienst als orthopedagogen. besloot ik in 2019 nog meer mijn hart te gaan volgen,

Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling zie ik als way of life. Het hoort erbij. 

In de afgelopen jaren heb ik geleerd hoe ik het leven kan leven op mijn voorwaarde. En alleen nog dingen in het leven doe waar ik energie van krijg en 100 % mezelf bij kan zijn.

Het resultaat?.. Leven in mijn droomhuis wat ik bouwde met mijn droompartner en het runnen van een succesvol droombedrijf waarin ik dagelijks werk met fantastische klanten.

In elke levensfase waar je nu ook bent, kun je weer nieuwe dingen leren. En nieuwe plafonds doorbreken. Om zo weer verder te groeien en jezelf te verbazen. Werkelijk elke droom die jij in je hoofd hebt kan werkelijkheid worden. Al you need is to explore yourself!

De zin practice wat you teach is een mooie en toepasselijke zin wat betreft de manier hoe ik met mijn klanten te werk ga.

Door eigen levenservaring en constante verdieping in studie en materie. Blijf ik mezelf ontwikkelen maar blijft ook de Echt mezelf methode steeds verder ontwikkelen, waardoor klanten altijd de best mogelijke versie krijgen aangeboden.

” Als ik terugzoom in de tijd, stond ik een aantal jaar geleden nog heel anders in het leven dan nu. “

Ik merkte dat ik vaak situaties in mijn leven tegenkwam die mij negatieve energie gaven. Over de invloed van mijn eigen gedrag & mind was ik weinig bewust. Waardoor situaties zich bleven herhalen.

Ik leefde vaak in functie voor anderen, en vergat hoeveel power in mezelf verscholen zat. Waardoor ik de podiumplek in mijn leven verloor. En vaak onbedoeld in situaties terecht kwam die mij geen energie opleverde.

Mijn zelfliefde was soms ver te zoeken. Waardoor het leven van mijn droomleven een onbereikbaar doel leek.

Totdat ik de juiste sleutels vond! en mijn leven ECHT volledig transformeerde!

verbazende resultaten

Ik dacht, als dit bij mij werkt, moet het ook voor anderen werken. en zo werd de echt mezelf methode geboren.

Vanaf het moment dat ik de echt Mezelf methode ging toepassen op klanten. Begreep ik al snel dat ik goud in handen had.

Toch kan ik nog steeds verbaasd zijn van de AMAZING resultaten die mijn klanten behalen. Ik ervaar hoe de levens van mijn klanten letterlijk transformeren, en zie hoe ze hun dromen daadwerkelijk uitkomen.

De reden waarom dit effect zo groot is, komt omdat ik geloof dat voor blijvend resultaat en grootse verandering meer nodig is dan enkel de theorie van een studieboek. En laat juist al die benodigde ingrediënten in de Echt mezelf methode zitten.

Wil jij dit ook? Lees dan verder en ontdek hoe jij snel dit resultaat kunt krijgen.