Ga naar de inhoud

groeitraject


in 6 maanden gelukkig jezelf zijn en ontdekken wie je bent met 1-op-1 coaching

” Ik sta met veel meer kalmte, berusting en zelfvertrouwen in het leven.”

Concreet betekent dat voor mij ook een stukje acceptatie. Je bent wie je bent en dat is goed genoeg, het verleden is wat het is maar wie je vandaag wilt zijn, heb je voor het grootste deel zelf in de hand. 
Mijn vrouw en een aantal mensen uit mijn directe omgeving waren mij al voorgegaan en hadden al een succesvol coachingstraject bij Simone doorlopen. Allemaal met dezelfde positieve ervaringen en evenveel enthousiasme. Na de zoveelste periode in een dip gezeten te hebben, vond ik dat ik iets moest gaan doen, vooral voor de kinderen en mijn vrouw, in het traject, bleek het vooral (uiteraard) een life changer voor mezelf te zijn!

DANNY SCHROENDERS

De belangrijkste groei van je leven start hier…

” Voor het eerst kon ik praktisch aan de slag met de obstakels waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep.”

Ik ben met Simone echt gaan deep diven om te ontdekken waar bepaalt gedrag vandaan kwam en nog beter ; Hoe dit patroon te doorbreken.
Door Simone heb ik mijn innerlijke rust gevonden en luister ik meer naar mijn eigen gevoel, waardoor ik lekker in mijn vel zit.

Simone zit vol positieve energie, wat het een feestje maakt om naar een afspraak te gaan! Ik kan het iedereen aanraden!

NOËLLE BARTELS

Met het groeitraject gaan we samen aan de slag met…

Doelen: stap voor stap werken aan jouw doelen, zodat jij op het einde van de samenwerking kunt zeggen dat jij de dingen die jij altijd al zo graag anders wilde zien nu ook echt voor elkaar hebt gekregen. (Zelfliefde, rust in je hoofd, lekker in je vel, gelukkig met je leven)

Gedrag:ik leer je alles over je eigen gedrag, wat je nodig hebt om die blijvende verandering voor elkaar te krijgen. We gaan voor life changing resultaat waar je de rest van je leven je vruchten van zult plukken!

Mindset: DEEPDIVE & ontdekken welke gedachtes en geloof over jezelf jou blokkeren om het leven te leven wat jij zo graag wil. Samen pakken we stuk voor stuk deze blokkades aan en heb jij op het einde van dit traject letterlijk je plafond van mogelijkheden vergroot doordat belemmerende gedachtes jou niet meer in de weg zitten.

Dromen: ontdekken wat jij wil en wie jij bent, en het gene waar jij al zo vaak over gefantaseerd hebt werkelijkheid zien worden!

Actie: niet alleen praten, maar ook echte stappen maken, die ECHTE verandering moet je niet alleen begrijpen, maar ook ervaren, jij gaat het nu echt leven!

Maatwerk: geen standaard traject, maar een die afgestemd is op jouw persoonlijkheid en doelen. Tijd en aandacht voor jou, geen wachtkamer maar persoonlijk en laagdrempelig.

Steun en resultaat: Niet in je eentje eindeloos proberen maar samen antwoorden vinden en verandering voor elkaar krijgen. Een steun in je rug wanneer jij dat nodig hebt, een kritisch en liefdevol oog die je uit je vertrouwde denkcirkeltjes haalt waardoor je veel verder komt dan wanneer je in je eentje was blijven proberen.

Zij gingen jou voor:

” Ik sta 100x sterker in het leven.”

Dingen uit het verleden hebben een plekje gekregen.
Simone, is een kei in je op je gemak stellen. Neemt alle tijd voor je verhaal. Ik durf nu mezelf te laten zien, mijn wensen en dromen uit te spreken en achterna te gaan. En heb het onrustige gevoel in mij ingewisseld voor een gevoel van rust.
Mocht je twijfelen, dat zeg ik: zet je angst aan de kant.
Want ik geloof dat dit voor iedereen goed is. Je kan er alleen maar sterker uitkomen!


SANNE PEPELS


“Door Simone heb ik veel meer rust. Rust in mijn gedachten, rust in mijn handelen en rust over hoe ik zelf in elkaar zit. Er is meer begrip waarom ik handelde zoals ik handelde en ik weet waar ik zelf voor sta. Ik weet welke koers ik kan varen en zie enkel mogelijkheden!”

Dit hield me bezig voor de samenwerking met Simone: Steeds maar ergeren aan het gedrag van anderen, niet weten welke koers ik wilde varen, het gevoel dat je aan een dood paard blijft trekken en niet weten wie je daadwerkelijk diep van binnen bent en waar je voor staat… Dit hing een hele tijd als een zware last aan mijn schouders…Zonder echt te weten wat hier tegen te doen, viel het me op dat ons jonge dochtertje ook last had van mijn stress. Met een tweede kindje op komst MOEST het roer om! Ik moest op zoek naar mezelf, écht mezelf. 

Ik ben altijd huiverig voor dergelijke trajecten geweest want ja “zo’n mensen hebben altijd gelijk en keren je gevoelens binnenstebuiten!”
Toch had Simone een manier van benaderen die voor mij laagdrempelig was. Simone kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Hierdoor ging ik zelf aan de slag en werd het geen traject waarbij je alleen maar theoretische bijeenkomsten hebt. Simone laat je zelf nadenken en weet de juiste zaadjes te planten, zodat je zelf die planten kunt laten groeien. 
“Kortom: als je je dromen waar wil maken, moet je eerst je ogen openen. Simone zorgt ervoor dat je ogen geopend zullen worden!”

TIM GIJZEN


“Simone heeft me geholpen om uitdagingen vanuit een ander perspectief te bekijken en op te lossen.”

Voordat ik aan het traject begon, handelde ik vooral op basis van mijn gedachten en ego. Nu weet ik veel beter te luisteren naar mijn intuïtie en gevoel. Simone heeft me geholpen om uit de vicieuze cirkel durven te stappen. 

Zij is een hele goede luisteraar en heeft als coach een tastbare en authentieke aanpak die tegelijkertijd to-the-point is en empathisch. Ik raad iedereen aan om bij Simone een traject te volgen want het is zo jammer om niet het maximale uit jezelf te halen. 

SANDRA JOERIS


Voordat ik met Simone in contact kwam was ik niet in staat om een bepaalde rust in mijn leven in te bouwen, ik had het gevoel dat ik altijd ‘aan’ stond. Alles waar ik voorheen energie van kreeg en enorm gelukkig van werd, kostte mij op dat moment juist alleen maar energie. Puur op doorzettingsvermogen kreeg ik alles wel voor elkaar, maar ik kon mijn eigen patroon helaas niet op eigen houtje doorbreken.   

Vandaar dat ik besloot om een coach te zoeken. Via-via kwam ik bij Simone terecht. Simone is een expert in het creëren van een veilige omgeving waar je écht alles kan bespreken. Zij heeft mij laten inzien dat sommige dingen er mogen zijn, maar dat je ze wel moet accepteren. Dat accepteren is makkelijker gezegd dan gedaan maar door in gesprek te gaan en concrete opdrachten uit te voeren ben ik erachter gekomen waar bepaalde gedachtes, angsten en gedrag vandaan komen. En ik kan je zeggen: dat maakt het accepteren van jezelf maar ook van anderen opeens zoveel makkelijker. Samen met Simone heb ik deze gedachtes, angsten en gedrag aangepakt en heb ik echte groei hierin ervaren. Ik heb mijn innerlijke rust teruggevonden en ik durf echt keuzes te maken op basis mijn eigen gevoel. De concrete handvaten die Simone me heeft gegeven zorgen ervoor dat ik ook na het traject en in de toekomst deze groei kan vasthouden.  

Ik had nooit gedacht dat ik een coach zou zoeken omdat ik wel wist hoe ik in elkaar stak en waar mijn sterktes en valkuilen lagen. Echter heb ik zelf ervaren dat iedereen in zijn leven op een punt komt waar het soms even allemaal niet meer zo vanzelf gaat. Heb je ook dat gevoel? Dan ben je bij Simone écht op de juiste plek!😊

BALOU STASSEN


“Simone je bent de beste! Zo dankbaar dat je me hebt laten zien wie ik ben,
mag zijn en wat ik allemaal in mijn mars heb!” Rianne

Stel je voor dat jij dit op korte termijn voor elkaar kan krijgen, hoe zou dat zijn?
Rust in je hoofd, meer zelfliefde, keuzes maken die bij je passen, en nog veel meer!!
Het klinkt misschien spannend en ver weg, 
Maar als dit is waar je diep van binnen naar verlangd 
Dan betekent dat, dat dit is wat je nodig hebt!

De investering is €1500,-. Je krijgt hiervoor je intake gesprek van circa 2 uur, 11 coachingsgesprekken + toegang tot een online omgeving met geleide meditaties en verdiepend video materiaal (alleen toegang voor 1-op-1 klanten).

Ja, je kunt 6 termijnen van €250,- betalen. Wanneer je de samenwerking met mij aangaat kun je zelf kiezen hoe je wilt betalen.

Ik ken het gevoel wat jij nu ook hebt! Want ik heb ook op dit punt gestaan. Ik weet dat het spannend is om te investeren. De vraag die je jezelf altijd stelt is, haal ik genoeg waarde uit deze investering.

Maar wat ben ik blij dat ik jaren geleden wél de keuze maakte om te investeren in trainingen en coaches. Het heeft mij zoveel gebracht. Niet alleen mijn droomleven, maar ook veel zelfvertrouwen en zelfliefde!

Wat ik mezelf altijd afvraag: waar wil ik naar toe? En wat gaat deze investering mij opleveren? Wat heb ik al gedaan om daar te komen en heeft me dat geholpen?

Investeren in jezelf levert altijd voordelen op.
Het leven kan en mag leuker en makkelijker zijn.

Geld uitgeven aan jezelf voelt misschien onwennig en spannend aan.
Echter weet ik uit eigen ervaring maar ook door het gene wat mijn klanten tegen mij zeggen.

Dat investeren in jezelf een keuze is om op lange termijn je gelukkig te voelen met jezelf en dit vast te houden.
En gelukkig zijn is wat mij betreft het belangrijkste wat er is…

Daar waar het misschien normaal voor je voelt om geld uit te geven aan een etentje, een nieuwe broek of iets heel anders.

Geeft het groeitraject geen kort happy moment gevoel….
Maar is het zoveel meer, het levert resultaat en verandering in je gevoel op waar je de rest van je leven je vruchten van zal plukken. 

Ken jij een topsporter zonder coach?

Elke persoon die echt wil groeien en verandering wil in zijn leven laat zich tegenwoordig coachen. Waarom? Omdat dat nu eenmaal de snelste manier is om grote stappen te zetten, waardoor jij eerder je doelen bereikt.

Want ken jij een topsporter zonder coach?

Precies!

Tijd is het kostbaarste in je leven. Hoe sneller dingen positief veranderen, hoe sneller jij er de vruchten van plukt!

k begrijp dat je dit overweegt. Toch kan deze gedachte gevaarlijk zijn.

Waarom?

Je begint toch ook niet pas met sporten of het eten van gezonde voeding op het moment dat je te dik bent.

JUIST,

Dit is hetzelfde bij persoonlijke ontwikkeling. JUIST op de gezonde en goede momenten is het belangrijk om te leren hoe je bewust door het leven kan gaan. WAAROM? Omdat voorkomen altijd fijner is dan genezen.

Ik vind het super belangrijk dat wij een match met elkaar zijn. Ik geloof dat het een voorwaarden is om te kunnen groeien dat je een klikt voelt met je coach! Tijdens het kennismakingsgesprek wil ik je graag beter leren kennen, en onderzoeken waar jij mee geholpen wilt worden. Als we na deze call allebei een dikke vette YESS voelen, plannen we het intakegesprek in en gaan we starten met jouw op maat gemaakt groeitraject!

Plan nu je gratis kennismakingsgesprek