Ga naar de inhoud

Succesvol jezelf zijn
1:1 coaching programma

In 12 maanden


Je bedrijf laten groeien door te werken aan een gouden combinatie van mindset en eenvoudige marketingstrategie. 

Leer hoe je met eenvoud en ondernemen vanuit je natuurlijke ritme je bedrijf binnen no time laat groeien.Je bedrijf succesvol runnen door 100% jezelf te zijn hoe klinkt dat voor jou?


“Ondernemen vanuit rust en vertrouwen. De leukste klanten aantrekken die met liefde voor jouw aanbod willen betalen. 
Meer groei door: Minder hard werken en je bedrijf runnen vanuit je zachte passievolle energie.“ 


De groei van je bedrijf start hier…

Datgene doen waar je het allerbeste in bent. 
Impact maken zonder dat het je veel moeite kost, omdat je je onderneming runt vanuit je passie en kwaliteiten. 

Je onderneming runnen vanuit vertrouwen, minder hard werken en meer luisteren naar je gevoel.

Daar zit je gouden ondernemersplan. 

Als ik om me heen kijk zie ik dat veel mensen aan hun onderneming bouwen vanuit de verkeerde energie en mindset. 
* Hard werken 
* druk leggen op jezelf
* en ondernemen vanuit angst en onzekerheid

Uit eigen ervaring weet ik dat dit niet werkt. 

Je houdt met deze energie onbewust je klantenstroom tegen en jezelf en je onderneming klein. 

Dat terwijl je zo graag mensen wil helpen en die beleving wil geven.
Je droomt erover om met je onderneming impact te maken op je klanten en daar zelf ook nog lekker van kan leven. 

Klanten aan het woord ….

“Ik raad echt iedereen Simone aan.”
Simone geeft je de juiste handvaten, opdrachten en inzichten om ook écht te kunnen veranderen. Zij barst van de positieve energie en weet dit naar anderen over te dragen.
Ruth Mewissen


Maar iets houdt je nog tegen…
En dat iets zorgt ervoor dat je bedrijf NOG niet loopt zoals je hoopte

 • Misschien zijn het die vervelende kritische stemmetjes in jou. Die constante twijfel die je blijft plagen.. “Is succesvol bedrijf runnen wel voor me weggelegd?  Zitten mensen wel op mijn product/dienst te wachten? Er zijn al zoveel, waarom zullen ze kiezen voor mij? 
 • Misschien doe en probeer je al van alles wat. Heb je een aanbod, maar bied je het aanbod waar je echt van aangaat nog niet aan je klanten. 
 • Je doet eigenlijk maar wat Facebook – Instagram. Omdat al die succesvolle ondernemers het ook doen, maar écht resultaat of een stroom aan klanten blijven uit. 
 • Je bent een passievolle ondernemer, wil zo graag veel klanten helpen met jou mooie missie. Maar in dat verlangen raak jij jezelf soms kwijt. Je onderneemt vanuit druk, het moet toch lukken… want je wil het zo graag. Vertrouwen en vanuit rust ondernemen is waar je van droomt, maar hoe je dat voor elkaar krijgt weet je niet.
 • Je voelt je vaak onzeker als en in het ondernemen 
 • Als je eerlijk bent loop je vast in jezelf en in je bedrijf. Je botst tegen je eigen plafond van mogelijkheden. Waardoor je bedrijf niet groeit zoals je hoopte. 
 • Je kan je soms alleen voelen in het opbouwen van je droombedrijf, de meeste mensen in je omgeving werken immers voor een baas. 

Vol passie run ik mijn onderneming als gedrag & mindset expert. 

In drie jaar tijd toverde ik mijn onderneming van niets naar een bloeiend bedrijf om. Ik starten met het coachen van mensen op vlak van persoonlijke ontwikkeling.
En binnen mum van tijd waren deze trajecten volgeboekt en werkte ik met een wachtlijst.

Steeds vaker kreeg ik de vraag van ondernemers: Hoe doe je dit? Leer mij dit!
En zo ontstond het succesvol jezelf zijn coaching programma. 

Ik geloof dat je onderneming nog niet stroomt doordat je nog té veel laat leiden door je hoofd en te weinig door je gevoel.

Doorbreken van emotionele blokkades, meer zelfliefde en luisteren naar mijn gevoel. Bleek de sleutel tot succes voor mijn bedrijf. 

Jezelf zijn in je onderneming, klanten moeiteloos aantrekken zonder druk op jezelf te leggen is wat ik elke ondernemer gun. 

De tools en mindset aanleren die je nodig hebt voor het runnen van een bloeiend bedrijf leer ik met liefde en enthousiasme aan mijn klanten.

Vanaf het moment dat ik begon met het delen van mijn methode aan andere ondernemers. Begreep ik pas dat deze methode niet alleen voor mij werkte. Maar goud is voor elke ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien. 

Ondernemers helpen om hun passievolle bedrijf te laten groeien. 
De resultaten die ik voor mijn ogen zie ontstaan, daar krijg ik vaker kippenvel van!

En dat gun ik jou nu ook! 


Wanneer is succesvol jezelf zijn 1:1 iets voor jou?

 • Je bent een ondernemer maar je bedrijf stroomt nog niet zoals je hoopte
 • Met je bedrijf, help jij allerlei soorten mensen maar je droomklant, die klant waar jij energie van krijgt.  Vind nog niet of onvoldoende jouw bedrijf. 
 • Je voelt diep van binnen dat er nog veel groei mogelijk is in je bedrijf maar je loop vast
 • De negatieve stemmetjes in jezelf krijg je niet uitgeschakeld, ze maken je onzeker en houden bewust of onbewust de groei van je onderneming tegen
 • Jij ben er klaar voor om je onderneming te laten groeien, niet een beetje maar écht op de kaart te zetten.
 • Jij bent bereid om aan de slag te gaan met je innerlijke blokkades, waardoor je stevig, vol vertrouwen en rust jouw bedrijf kan runnen. 
 • Je zoekt naar een eenvoudige marketingtool die bij je past. Niet langer trekken en hard werken zonder resultaat. Bouwen aan je bedrijf vanuit rust en daardoor meer klanten aantrekken. 
 • Jij wil je bedrijf laten groeien door volledig jezelf te zijn. Je niet-helpende gedachtes uitschakelen en leren ondernemen vanuit je gevoel
 • Jij wil je bedrijf runnen met plezier en gemak

Kortom… 
De manier zoals je nu je bedrijf runt, werkt niet voor jou.
Hoewel je hoofd nog sceptisch is, wil je hart graag geloven. Dat het runnen van je bedrijf zonder druk, vanuit je natuurlijke ritme meer resultaat oplevert. 

En dat leren, daar kun je mijn hulp bij gebruiken.


Bedrijf: We gaan je bedrijf onder de loep nemen. Bouwen en verbouwen, om je bedrijf een stevige basis te geven, die je een fijne klantenstroom en leuke omzet oplevert. 

Mindset: We gaan al jouw innerlijke blokkades onder de loep nemen. Je manier van denken veranderen. Je gaat je gedachtes die de groei van je bedrijf tegenhoudt shiften en opruimen. Weg met gedachtes die je klein houden, hallo mindset van een succesvolle ondernemer.

Jij: We gaan sleutelen aan je zelfliefde. Je bedrijf is immers de spiegel van je zelfbeeld. Hoe meer jij jezelf waard vindt. Hoe makkelijker jij klanten & inkomsten aantrekt. En nee dit gaat verder dan je prijzen verhogen, het gaat over de way you feel about yourself!

Voelen: Ik ga je leren hoe jij je bedrijf kan runnen en elk jaar kan laten groeien, door je hoofd uit te schakelen en in je gevoel te stappen. 
Weg met ondernemen vanuit druk, over je grenzen walsen, hallo ondernemen vanuit plezier& gemak. Minder hard werken meer succes!

Doelen: Samen werken we aan jouw specifieke doelen. Het 1:1 traject is op maat van jou!

Samen: Niet meer alleen ploeteren zonder resultaat. Ik ben je sparringpartner, kritisch oog en liefdevolle schop onder je …… 
Omdat ik precies weet wat jij nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en jouw mooie missie de wereld in te slingeren!

In 12 maanden gaat niet alleen jouw bedrijf groeien, maar ga jij als persoon een enorme transformatie maken!


“Door Simone heb ik meer inzicht, structuur en rust in het ondernemen.”

Een aantal maanden geleden startte ik met succesvol jezelf zijn traject bij Simone. De zoektocht naar mijn identiteit als fotograaf en ondernemer.

Vanaf het kennismakingsgesprek wist ik zeker dat ik in goede handen was. Waarom? Een kwestie van gevoel. Mijn bedrijf liep maar niet op de manier hoe ik het zou willen. Zoals Simone dat zo mooi kan zeggen ‘Ik wertke in mijn bedrijf maar niet aan mijn bedrijf’.

Nu zijn we 4 sessies later en wat een stappen heb ik gezet! Ik kan eindelijk een goed antwoord geven als je me vraagt waar mijn bedrijf voor staat. De cirkel die ik alsmaar doorliep is doorbroken en de lijn gaat langzaam aan stijgend omhoog. Eindelijk heb ik keuzes gemaakt en knopen doorgehakt waar ik al lang over twijfelde.

Door Simone heb ik meer inzicht, structuur en rust in het ondernemen. Ze heeft een hele fijne persoonlijke aanpak. De coaching ging verder dan alleen stilstaan bij mijn bedrijf, Simone helpt me ook met het neerzetten van een onweerstaanbare website en content met pakkende teksten die mijn ideale klant aanspreken. Ze heeft me leren schrijven op een strategische maar ook een manier die helemaal bij me past. Als ik tussen de sessies door even vast zit of iets kwijt wil kan ik haar altijd bereiken. Ze is ontzettend open en eerlijk en dat is iets wat ik iedereen gun! Een coach die echt voor je gaat en helpt.

Lindy Windraecken
Bewustzijnsfotograaf van LIWIFOTOHet traject heeft me veel dichter bij mezelf gebracht en ik ben mezelf weer gaan waarderen en vertrouwen.” 

Samen met Simone pakte ik allerlei angsten en gedachtes aan die onbewust in mijn hoofd waren ontstaan. Ik kreeg veel handvaten en merkte maandelijks groei. Ik leerde hoe sterk mijn gevoel van intuïtie is en hoe ik die verbinding vast kan houden zonder angsten die me in de weg staan. Ik heb een eigen webshop gebouwd die me een stapje dichter bij mijn droomleven brengt. 

Ik weet zeker dat me dit niet was gelukt zonder de begeleiding van Simone. Ik kan met 100% overtuiging zeggen dat je bij Simone in goede handen bent en dat gun ik iedereen!

Linda Sanders
Eigenaar van Renewalsbylin


Voel: jij ondanks de spanning die JAA…
Lijkt het je leuk om je bedrijf te laten groeien op een manier die helemaal bij jou past.
Die aanvoelt als easy…

Dan maak ik graag kennis met je tijdens het gratis telefonisch kennismakingsgesprek.
Ik beantwoordt hierin graag al je vragen.
We leren elkaar kennen en ontdekken samen of er een klik is,
en een samenwerking met mij matcht met jouw bedrijf.

Liefs,

simone

Meest gestelde vragen nog even voor jou op een rij..